Kategorije

close
MIKOPS - Veleprodaja Adresa: Vojvode Tankosica 6, lok.5 Nis Telefon: +381 (0)18 272 556, 575 555, 575 552        MIKOPS - MALOPRODAJA Adresa: Sremska 10 Nis Telefon:        MIKOPS CENTAR Adresa: Topličina 2/2 kod Pravnog i Ekonomskog fakulteta Nis Telefon: +381 (0) 4510 610        MIKOPS - M Ambasador Adresa: Strahinjića Bana br.3 PC Ambasador lok.22 Nis Telefon: +381 (0)18 517 200        Fotokopirnica MIKOPS M Sremska Adresa: Sremska 10 Nis Telefon:       
sort proizvodi

Usluge

eurodeal

SERVIS I PODRŠKA

MIKOPS u svojoj ponudi ima dva paketa servisne podrške u cilju zadovoljenja potreba svojih klijenata. Servis obuhvata servisiranje i prodaju svih delova za fotokopirne aparate i sisteme za štampanje brendova RICOH, KONICA MINOLTA, ... Pomoći ćemo Vam da zajedno sa nama odaberete paket i uslugu koja Vam najviše odgovora i po ceni a i po vrsti same usluge.

Saznajte više
eurodeal

SERVIS PAKET

Podrazumeva način održavanja servisa i intervencija po pozivu stranke. Svaka usluga I zamena se posebno naplaćuje po standardnom cenovniku firme.

Saznajte više
eurodeal

MIKOPS PARTNER SERVIS PAKET

Podrazumeva način održavanja aparata na odredjeni broj kopija u zavisnosti od modela aparata. Klijent plaća redovan servis po dolasku. Partner je dužan da blagovremeno obavesti servis o broju kopija. U okviru ovog paketa intervencije i zamena delova izmedju dva servisa se ne naplaćuju. Partneru je obezbedjena besplatna isporuka kupljenog potrošnog materijala iz našeg asortimana (papir, toner, spirale, katroni, folije ).

Saznajte više
eurodeal

REZERVNI DELOVI ZA PROGRAM KONICA MINOLTA, RICOH I CANON

MIKOPS Vam nudi servisnu podršku za sledeće tipove fotokopirnih mašina KONICA MINOLTA, RICOH I CANON kao i rezervne delove za sve ove modele. Na jednom mestu možete naći sve počevši od OPC i teflonskih valjaka, četki, transfer traka, ... pa do najsitnijih delova za Vaše aparate. Želite li kompletno novi proizvod koji je eksluzivno vaš? Da li želite da popravite estetiku i kreirate proizvode koje možete patentirati? Naš tim će dizajnirati, testirati, i razviti vaš proizvod samo za vas i to će vas koštati samo delić cene tradicionalnog razvoja novog proizvoda! Možemo preobličiti vašu ideju ili problem u priliku za plasman proizvoda koji će u potpunosti biti po meri kupca (kao poručen).

Saznajte više
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • Temp keyboard_arrow_right
 • Placeholder slike

 • Atribut proizvoda check
  check
 • Akcija - 0 % Akcija
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam